Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Κάνει ή όχι περικοπές η Real;


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τις περικοπές (κατά 50% όπως γράφτηκε) στους μισθούς των δημοσιογράφων στην Real News των Γιώργου Κουρή -Νίκου Χατζηνικολάου.
Ένα site υποστηρίζει πως ισχύει, κάποιοι "αυθόρμητοι"... καλοθελητές βλέπουν πίσω από τις διαρροές "δάχτυλο" Θέμου Αναστασιάδη. Εμείς θα παρουσιάσουμε και τα δύο σενάρια μέχρι να είμαστε βέβαιοι για το τι συμβαίνει πραγματικά, και μετά θα πα΄ρουμε θέση.
Με μια μόνο υποσημείωση: Πως όλοι στην πιάτσα γνωρίζουν πως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της εφημερίδας Γιώργος Κουρής, μόνο... γαλαντόμος προς τους δημοσιογράφους δεν είναι

www.parapolitika.gr

"Μείωση 50%
στους μισθούς των εργαζομένων στην «Real News» ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις και προβληματισμό στα στελέχη της νέας εφημερίδας. Το θέμα είναι αν οι μείωση θα αφορά όλους τους εργαζόμενους της εφημερίδας. Πάντως, κάποιοι λένε ότι ήδη υπήρξε και η πρώτη αποχώρηση δημοσιογράφου που συνδέεται μάλιστα με στενή φιλία με τον Νίκο Χατζηνικολάου..."

troktiko.blogspot.com

"Εδώ υπάρχει θέμα παιδιά! Ένα site που είναι από τα γνωστά και έγκυρα έγραψε ότι η εταιρεία του Νίκου Χατζηνικολάου κάνει μείωση μισθών 50%. Και μάλιστα υποτίθεται ότι είναι ασφαλείς πληροφορίες. Το βάλαμε αλλά είπαμε ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια και θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα.

Έχουμε και λέμε:

Μας ενημέρωσαν με e-mail και είναι έγκυρη πηγή)ότι:

Η REAL NEWS και γενικότερα η εταιρεία έχει κάνει αυξήσεις και όχι μειώσεις στους δημοσιογράφους και με καλές αμοιβές(ο Νίκος Χ. είναι αλήθεια ότι πληρώνει καλά)

Η εταιρεία έχει κερδοφορία και άρα το να περνάει προς ...
τα έξω ότι γίνεται μείωση μισθών μόνο κακό σκοπό έχει και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στην λογική. Δημιουργείται αναστάτωση στα μαγαζιά. Δεν μας νοιάζει αν λέγεται REAL ή ΝΕΑ ή ΒΗΜΑ ή alpha, mega κτλ. Δεν είναι σωστό να κάνουμε ζημιά στην επιχείρηση του άλλου.
Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται πάνω από το τραπέζι. Και το troktiko το κάνει. Δεν έχουμε σκοπό να χτυπάμε πισώπλατα. Στα ίσια το παιχνίδι. Τα άλλα είναι άδικα.
Εντάξει εμάς μας ενημέρωσε ένας κοινός γνωστός με e-mail αλλά θέλει λίγο προσοχή

Αυτονόητο είναι ότι την προηγούμενη ανάρτηση του άλλου site την κατεβάσαμε γιατί είναι κοροϊδία να μένει επάνω σε ένα διαδίκτυο που όλα γίνονται στο λεπτό! Τα αναληθή θα κατεβαίνουν.

Οι άδικες επιθέσεις δυναμώνουν όποιον τις δέχεται..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: