Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Τα χειρότερα έρχονται…

Αυτά που γράφαμε αλλά και «προβλέπαμε» εδώ και καιρό για τον Τύπο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Επαγγελματίες δημοσιογράφοι θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο της μωροφιλοδοξίας τυχάρπαστων επιχειρηματιών που κάνουν το… χόμπυ τους με τις εφημερίδες, σπαταλώντας όλο το προηγούμενο διάστημα αμύθητα και παράλογα ποσά σε προσφορές, με μοναδικό (αρρωστημένο) στόχο να είναι πρώτοι...
Ο παραλογισμός των καταστρεπτικών προσφορών, που εκτοξεύουν τα χρέη και τα ελλείματα των εγχώριων εκδοτικών κολοσσών σε δυσθεώρητα ύψη, οδηγούν ακόμη και επιχειρηματίες με τεράστια ρευστότητα σαν τον Μπόμπολα να αρνούνται πλέον να πληρώσουν.
Και εάν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ή το άλλο «ίδρυμα» της έντυπης ενημέρωσης, αυτό της Μάνιας Τεγοπούλου, προχωρήσει σε δραστικές περικοπές δημοσιογραφικού αλλά και τεχνικού προσωπικού, θα μιλάμε για μια πραγματική τραγωδία.
Δυστυχώς όλοι οι παραπάνω-αλλά και η πλειοψηφία των εκδοτών- ξόδεψε χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ σε προσφορές και δώρα, αντί να επενδύσει στην δημοσιογραφική έρευνα, την δημοσιογραφική αποκάλυψη.
Η υπόθεση Μπόμπολα – Έθνους είναι μόνο η αρχή.
Γιατί τα χειρότερα έρχονται…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Εκδότης επενδύει σε Δημοσιογραφική Έρευνα.
Άσε που είναι τόσο οφθαλμοφανείς οι εκτροπές της δημόσιας ζωής, και προσπαθούν να τις συγκαλύπτουν έντεχνα μέσα απο μισθωμένα άρθρα.