Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Για πρώτη και τελευταία φορά...

Προς Παπατζών ενταύθα:

Δεν θα κάνουμε κάνουμε κόντρα μαζί σου, γιατί το λέμε και το εννοούμε: Μας είσαι, κατά βάθος, συμπαθής!
Μας φαίνεσαι μια χαρά παιδί, όταν δεν σου... γυρίζει η βίδα! Ξαναδιάβασε μόνος σου-τώρα που έχει καθαρό μυαλό- πόσο ΓΕΛΟΙΑ αντέδρασες σε ένα σκληρό, αλλά αντικειμενικό σχόλιο του tipos-gr, για τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ που κάνανε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή:
"Δεν έχει σημασία το νεόκοπο blog που γράφει τέτοιες γελοιότητες. Σημασία έχει το τι γράφει (πατήστε κλικ). Προσέξτε την φωτογραφία και τον τίτλο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα!..."
Επιλέξαμε να μην σου απαντήσουμε άμεσα, γιατί δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε πόλεμο μαζί σου. Και να ξέρεις πως είνaι η ΠΡΩΤΗ και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που ασχολούμαστε με τα... νευράκια σου.
Τον Μάκη, τον Χατζηνίκο, τον Θέμο θα τους σκίσουμε-εάν πρέπει- εσένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε... περιλάβουμε. Και για να καταλάβεις πόσο στραβά αρμενίζεις, ξαναδιάβασε τι απαντήσανε στην ανάρτηση μας , οι επισκέπτες του δικού σου μπλοκ:

Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΤΙ ρε Παπαγιάννη???Δεν νομίζεις ότι πρέπει πλέον να καταργηθεί το άσυλο???Ασυλο πρέπει να ισχύει ΜΟΝΟ στις ιδέες και όχι να είναι χώρος για παρανομίες του κάθε καριόλη που τα σπάει όλα εξυπηρετώντας παιχνίδια της εξουσίας.Στο κάτω κάτω τις ζημιές στα πανεπιστήμια και λοιπά ιδρύματα εμείς οι πολίτες πληρώνουμε για αποκατάσταση τους.ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΩΝ????
9 Ιανουάριος 2009 6:13 μμ
Ανώνυμος είπε...
PAPAGIANNH KAI AYTO SE PEIRAKSE RE MEGALE ? GIA KANE ENA GALOP NA DEIS AN ME AYTA POU GRAFEI TO SYGKEKRIMENO BLOG POSA ATOMA SYMFONOUN
9 Ιανουάριος 2009 6:17 μμ
Ανώνυμος είπε...
POIOS TO XEREI AYTO TO BLOG RE PAIDIA. OYTE H MANA TOYS DEN TO XEREI.
9 Ιανουάριος 2009 6:18 μμ
Ανώνυμος είπε...
Το ξέρει δεν το ξέρει το blog καιρός είναι να τις φάνε τα τσογλάνια της καταστροφής και να κληθούν να πληρώσουν τις καταστροφέςπου έκαναν πάνω σε κεινα που έχω και εγώ με τους φόρους μου πληρώσει. Γιατίσας κακοφαίνεται η δημοσίευση; Είστε με τους κουκουλοφόρους;
9 Ιανουάριος 2009 6:28 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ 100-200 ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑ ΡΕ ΘΗ ΚΑ ΜΕ.
9 Ιανουάριος 2009 6:35 μμ
Ανώνυμος είπε...
ποιοί συμφωνούν,το 3% του ΛΑΟΣ?
9 Ιανουάριος 2009 6:35 μμ
Ανώνυμος είπε...
MEGALE TO 80% SYMFONEI TA KOLOPAIDA POU KANOUN TIS KATASTROFES NA MPOUNE MESA KAI OI MPAMPADES TOUS NA PLHROSOUN GIA OLA, FTANEI PIA ARKETA ME AYTOYS.
9 Ιανουάριος 2009 6:48 μμ
Πέα Κυάνεα είπε...
Ποιο είναι αυτό το μπλογκ; Όντως φαίνεται ακραίο, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με τους διαδηλωσάκηδες. Ή κάνουν παράνομες πράξεις και πρέπει να συλληφθούν ή να παραδεχθούμε ότι δεν τρέχει και τίποτε που σπάνε και καίνε και όλα καλά.
9 Ιανουάριος 2009 6:50 μμ
Θοδ.Χοχτούλας είπε...
Γιατί κύριε Παπαγιάννη?Μήπως γράφει τίποτα που δεν είναι σωστό για το άσυλο? Και εσύ σπούδασες , για πες μας έσπαγες όταν ήσουν φοιτητής? Το άσυλο λειτούργησε όπως πρέπει όταν ήσουν φοιτητής? Σήμερα λειτουργεί όπως πρέπει? Όταν μου έσπασαν το μαγαζί στη Πατησίων, τους έβλεπα να τρέχουν μέσα στην ΑΣΟΕΕ.Επί μέρες ήταν στο προαύλιο,με αναμένες φωτιές,καθόντουσαν γύρω γύρω,τρομοκρατούσαν τον κόσμο που τους έπαινε κουβέντα αν ο συνομιλητής είχε αντίθετη άποψη,όπως λέει το τραγούδι "και γύρα φέρνει ο αργιλές" και όταν βαριόντουσαν πήγαιναν για "απαλλοτρίωση" πότε στο S/M ATLANTIC πότε στο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και πότε σε μένα για...κάλτσες.Αυτό είναι το άσυλο? Μακάρι να υπήρχε πολιτικός με παπάρια να βάλει την Αστυνομία να τους τσακίσει.Μιλάω μόνο για τουε κουκουλοφόρους που πετάνε πέτρες και μολότωφ.Όχι για τους ειρηνικούς διαδηλωτές των σχολείων.Η δε Δημοκρατία ...περισσεύει.Ουκ ολίγες φορές έγραψα στο blog, katalipsiasoee.blogspot.com και ποτέ δεν ανέβασαν το σχόλιο γιατί απλά τους έκραζα-δεν ήμουν "σύντροφος στη πάλη"Και επειδή έχω και το θάρρος της γνώμης μου, αυτή τη φορά βάζω και το τηλέφωνό μου εκτός από το όνομά μου.Φιλικά,Θοδ.Χοχτούλας-6932400891
9 Ιανουάριος 2009 6:52 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6:35 ΤΟ 80% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΦΡΟΙ......
9 Ιανουάριος 2009 7:11 μμ
Ανώνυμος είπε...
symfono apolyta me ton / thnpea kyanea. epiteloys prepeikapote na mathoyme na sebomaste toys nomoys.
9 Ιανουάριος 2009 7:47 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ
9 Ιανουάριος 2009 7:54 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!! ΗΜΑΡΤΟΝ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΟΦΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ)!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ??ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ!!ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΧΕΤ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
9 Ιανουάριος 2009 9:27 μμ
Harris είπε...
test
9 Ιανουάριος 2009 11:10 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,,ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΥΛ ΚΟΥΡΗ
9 Ιανουάριος 2009 11:19 μμ
Ανώνυμος είπε...
Όταν πριν χρόνια σπούδαζα στην Γαλλία, η αστυνομία μας σταματούσε στον δρόμο και έκανε τους σχετικούς ελέγχους. Όσοι απλά αντιμιλούσαν, τους προσήγαναν.
10 Ιανουάριος 2009 12:14 πμ
ΥΓ: Και καλή επιστροφή στο μικρομεσαίο ραδιόφωνο του "μέντορα" σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: