Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΘΕΜΑ: Δεν έχουμε σχέση με blogs – Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση από το "Πρώτο Θέμα", που ασφαλώς θα συζητηθεί αλλά και θα προκαλέσει αντιδράσεις:

"Η διεύθυνση και τα στελέχη του «Πρώτου Θέματος» δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε την παραμικρή σχέση με κανένα blog όπως το Nonews- Νews με το οποίο προσπαθούν να μας συνδέσουν ορισμένα ΜΜΕ, είτε με οποιοδήποτε άλλο blog. Ειδικότερα, επισημαίνουμε ότι ορισμένα δημοσιεύματα του συγκεκριμένου blog εμφανίζονται ή χρησιμοποιούνται για να μας εμπλέκουν σε αντιπαραθέσεις, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ευθύνη.

Μάλιστα όπως έχουμε πει και στο παρελθόν καταδικάζουμε απερίφραστα την πρακτική αυτή θύματα της οποίας υπήρξαμε κατ’ εξοχήν εμείς οι ίδιοι.

Δηλώνουμε ότι προσφεύγουμε στην Δικαιοσύνη και στην υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνήσει με τις νόμιμες διαδικασίες ποιοι κρύβονται πίσω από τους ανώνυμους συκοφάντες που επιχειρούν να μας «χρησιμοποιήσουν» για αλλότριους σκοπούς. Δηλώνουμε τέλος ότι όταν και εφόσον γίνει γνωστή η ταυτότητα τους θα στραφούμε εναντίον τους και εναντίον εκείνων που προσπαθούν να μας ταυτίσουν με αυτούς. Οτι έχουμε να πούμε το γράφουμε επωνύμως και ευθέως στην εφημερίδα μας..."

Από το www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: