Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Μπλόκο στις απολύσεις Μπόμπολα;

Μια νέα... version για την υπόθεση Μπόμπολα και τις απολύσεις στο "Έθνος" ανέβασε το troktiko. Δεν είμαστε 100% βέβαιοι εάν άλλαξε... ρότα η οικογένεια Μπόμπολα, μετά το "κράξιμο" στο διαδίκτυο (και όχι μόνο) αλλά εάν ισχύουν αυτά που γράφει το troktiko, μάλλον γλιτώνουν, σε αυτή τη φάσηm τις απολύσεις οι εργαζόμενοι στο "Εθνος"
. Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

"Για να τελειώνει το θέμα με τον Μπόμπολα και τις απολύσεις και επειδή από το πρωί είχαμε γράψει ότι αλλού είναι η ιστορία πρέπει να γράψουμε την αλήθεια όπως έχει.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και μάλιστα 100 στον αριθμό. Εμείς που έχουμε γράψει και κράξει τον γνωστό επιχειρηματία πρέπει να πούμε ότι δεν έχει σκοπό να απολύσει δημοσιογράφους και μάλιστα σύμφωνα με τις πρόχειρες εκτιμήσεις έχει προσλάβει μέσα στο 2008 συνολικά 120 άτομα. Άρα δεν έχει λογική να διώξει.

Αλλά εδώ είμαστε αν το κάνει να πέσουμε όλοι πάνω. Όμως το...
θέμα ξέρετε ποιο είναι; Πως έγινε ξαφνικά γ.σ. των εργαζομένων και τι ειπώθηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην συνάντηση της συνδικαλίστριας με τον Μπόμπολα; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μεταφέρονται λάθος πληροφορίες και ανασφάλειες στους εργαζόμενους.
Τα πολιτικά ή συνδικαλιστικά παιχνίδια πρέπει να μείνουν έξω από τους εργαζόμενους. Και εδώ είμαστε να δούμε αν θα γίνουν 100 απολύσεις που είπαν κάποιοι από το "Έθνος".
Το τι ειπώθηκε πάνω στην ένταση μεταξύ του εκδότη και της εκπροσώπου δεν σημαίνει ότι είναι θέσφατο.

Αυτά και βλέπουμε, εδώ είμαστε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: