Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Η γκάφα του Alpha

Μεγάλη γκάφα έκανε ο ALPHA που αποσύρθηκε από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Super League! Μα τέτοια πατάτα μόνο...Γερμανοί θα μπορούσαν να κάνουν. Δεν ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα οι άνθρωποι και μάλλον μέχρι να την καταλάβουν θα έχει πετάξει το...πουλάκι. Στην Ελλάδα αν...
έχεις το προιόν που λέγεται ποδόσφαιρο και τις μεγαλύτερες ομάδες(ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΑΡΗΣ και όλη την επαρχία)και μπορείς να το διαχειριστείς δεν μπορείς να χάσεις πολλά. Θα σου δίνει lead in και ότι άλλο χρειάζεται ένας σταθμός που θέλετε να λέγεται ψυχαγωγικός; Που να ξέρουν οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί; Άλλο ράγκμπι άλλο ποδόσφαιρο.
Κόβεις από αλλού και το βάζεις στο ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό. Είπε κανείς στον ALPHA ότι τα show και τα παιχνίδια που κάνουν θα έχουν επιτυχία και δεν θα έχουν ζημιά; Άσε που είχαν υποσχεθεί σε ανθρώπους της super league ότι ενδιαφέρονται και τώρα παρουσιάζονται αναξιόπιστοι στην αγορά. Καλά δεν βλέπουν ότι έχουν πάρει κατήφορο; Και αν κάνουν και απολύσεις απλών εργαζομένων θα γίνει ο χαμός. Δεν λέμε για star. Αλλά για δημοσιογράφους. Τότε θα μπούμε στους...υπονόμους τους.

troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: