Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Πόλεμος για ένα πρωτοσέλιδο...


Πραγματικός "πόλεμος" για το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ.
Αφού συντάκτης της ηλετρονικής σελίδα του "Πρώτου Θέματος" κατηγορεί την διευθυντική ομάδα των ΝΕΩΝ, επί της ουσίας, για "κλοπή θέματος" που δημοσίευσε στο σαιτ του Θέματος από το Σάββατο το βράδυ. Εξίσου-σημειολογικά κυρίως- ενδιαφέρον παρουσιάζει πως ο εν λόγω δημοσιογράφος, ο Χάρης Μπότσαρης (μαζί με την Αριστέα Μπουγάτσου) εκδιωχθήκανε από την "Καθημερινή" πριν από ενα χρόνο όταν τα βάλανε με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.
Ακολουθεί η απάντηση Χ. Μπότσαρη από το kourdistoportocali.blogspot.com

Απο τον Χάρη Μπότσαρη

Εντύπωση προκαλούν οι σημερινές «αποκαλύψεις» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για τον εφοδιασμό του ισραηλινού στρατού με αμερικανικά όπλα μέσω του ελληνικού λιμανιού στον Αστακό.
Η καλή εφημερίδα αναφέρεται στο «θρίλερ» και δεν παραλείπει να γράψει ότι «η είδηση μεταδόθηκε για πρώτη φορά τα χαράματα του Σαββάτου από το Ρώυτερς» και βέβαια προχωρά και στην «αποκάλυψη» της προκήρυξης του αμερικανικού ναυτικού για τη μίσθωση εμπορικών πλοίων τα οποία θα μεταφέρουν τα πυρομαχικά στο Ισραήλ.
Όλα καλά, όμως, τυχαίνει να είχε προηγηθεί εκτενής δημοσίευση της υπόθεσης στο "protothema online" από την προηγούμενη Παρασκευή και φυσικά ακολούθησαν δημοσιεύματα το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα.
Σε ότι αφορά στην «αποκάλυψη» της προκήρυξης από «ΤΑ ΝΕΑ» την Δευτέρα, σημειώνεται ότι ήταν κι αυτή δημοσιευμένη στο "protothema online" από την Κυριακή.
Κατά τα άλλα, «συνεχίζουμε την περιοδεία μας πολλές οργιές κάτω από την επιφάνεια του Αιγαίου» (Γ.Σεφέρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: