Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Τέλος εποχής για τους Κροίσους Δημοσιογράφους

Είναι δυνατόν οι επιχειρηματίες - δημοσιογράφοι που έχουν λύσει ΟΛΑ τα προβλήματά τους να τα βάζουν με τα ιστολόγια?

ΕΙΝΑΙ γιατί όσο άσχετοι και αν παραμένουν στα 45 τους με την τεχνολογία καταλαβαίνουν οτι το τέλος της ενημέρωσης με την παραδοσιακή μορφη που το ήξεραν ο πατέρας και ο παπούς μας,πλησιάζει! Το πολύ σε 10 χρόνια απο σήμερα τα παραδοσικά ΜΜΕ θα έχουν στραφεί σε άλλες ηλεκτρονικές μορφές.

Γιατί ο αναγνώστης, ο ακροατής ή ο τηλεθεατής θα πρέπει να υποστεί τον κάθε Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο, Τρέμη που αποδεδειγμένα προσφέρουν μονόπλευρη ενημέρωση, όταν θα μπορεί να μάθει ειδήσεις που τον ενδιαφέρουν απο την οθόνη του Η/Υ;

Είναι ίσως ενδεικτικό της ανησυχίας που έχει κυριεύσει ορισμένους επιχειρηματίες εκδότες δημοσιογράφους η εξαιρετικά μεγάλη δημοτικότητα επισκεψιμότητα που παρουσίαζουν ορισμένα blog ώστε απο τη μία να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες των συναδέλφων που διαχειρίζονται αυτα τα blog χωρις καμία αναφορά στην πρωτογενη δημοσιευση και απο την άλλη όταν μια ανάρτηση δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν το μικρόφωνο ήη την πένα τους για να "θάψουν" τα "ανωνυμα και συκοφαντικά" blog.

Σιγά σιγά θα ανακαλύψουν αυτοι οι επιχειρηματίες δημοσιογράφοι οτι ο ρόλος τους έχει ξεπεραστεί απο την εξέλιξη των πραγμάτων. Όσο σκληρό και αν ειναι αυτό η πληροφόρηση θα γυρίσει εκεί όπου ανήκει δηλαδή στους πολίτες.

Επι της ουσίας τώρα όλα αυτά τα γράψαμε γιατί το ιστολόγιο nonews-news υπέστη για άλλη μια φορά αήθη και συντονισμένη επίθεση απο δύο ανθρώπους που κατά τα άλλα είναι ορκισμένοι εχθροί αλλά τους ενώνει το χρήμα και οι μπίζνες.

Από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: