Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

"Δεν μπορώ να μπαίνω ένα εκατομμύριο τον μήνα μέσα..."


Πανικός γίνεται και τώρα στο Έθνος.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του pressmme o Φώτης Μπόμπολας μίλησε το απόγευμα με την δημοσιογράφο του Έθνους και εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου. Της είπε ότι : "οι εφημερίδες Έθνος και Έθνος της Κυριακής έχουν μεγάλο πρόβλημα. Μπαίνουμε μέσα 1 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα από τις δυο αυτές εκδόσεις! Έχω δυο επιλογές : Ή να κλείσω το καθημερινό Έθνος ή να διώξω ΤΩΡΑ 80-100 δημοσιογράφους"!
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. των εργαζομένων και αποφασίστηκε αύριο να κληθεί το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι η ιδιοκτησία του Έθνους είπε στην εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΕΣΗΕΑ ότι είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Ένωσης Πάνο Σόμπολο, ο οποίος δεν είπε τίποτα, γιατί προφανώς εργάζεται στο Έθνος και το Έθνος της Κυριακής. Απίστευτα πράγματα...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Π. ΣΟΜΠΟΛΟΣ

Με δήλωσή του στο pressmme ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος υποστηρίζει ότι η ιδιοκτησία του Έθνους δεν τον είχε ενημερώσει για τις απολύσεις. Αναλυτικά η δήλωσή του στο pressmme : "Ουδέποτε είχα ενημερωθεί από τον κ. Φώτη Μπόμπολα για τις απολύσεις και για όλα όσα είπε στην εκπρόσωπο της ΕΣΗΕΑ κα Πόπη Χριστοδουλίδου. Οι εξελίξεις πλήττουν τον κλάδο. Θεωρώ αδιανόητο να γίνουν 100 απολύσεις. Θα κινηθούμε δυναμικά".

Από το pressmme.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: