Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Οι αλλαγές(;) στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποτελεί αγαπημένο θέμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, ίσως και λόγω του ότι ένας πρώην πρόεδρος της υπάρχει στην ταυτότητα της εφημερίδας. Διαβάστε λοιπόν τι γράφει σήμερα στα παραπολιτικά της για τις δυο βασικές θέσεις. Αυτή του Προέδρου κι αυτή του Γενικού Ειδήσεων:
  • Οριστικό «αντίο» λέει στη ΝΕΤ ο πολυσυζητημένος πρόεδρος, Χρήστος Παναγόπουλος. Και αυτό δεν αφορά τις αλλαγές που, όπως γράφαμε χθες, έχει στο μυαλό του ο Κώστας Γκιουλέκας. Από τον Προκόπη έρχεται το… μαχαίρι, μόνο που, όπως όλα δείχνουν, η λύση Φλογαϊτη δεν περπατάει. Και θα επιστρατευθεί παλαιά δοκιμασμένη συνταγή…

ο Παρένθετος

  • Γράφαμε χθες για το σίριαλ που εξελίσσεται σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στην κορυφή της ΕΡΤ. Η μάχη μεταξύ κυβερνητικών και (γαλάζιων) κομματικών συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα ανέβουν (και πάλι) στο Ραδιομέγαρο. Το… πρώτο ημίχρονο, λοιπόν, φαίνεται να λήγει υπέρ της Ρηγίλλης, καθώς τα σχέδια υπουργών για πρόσωπα που έχουν «περάσει» και στο παρελθόν (απώτερο και απώτατο) από την Αγ. Παρασκευή, «πάγωσαν» προσωρινά. Η μάχη συνεχίζεται πάντως και, ως γνωστόν, ένας αγώνας λήγει πάντα στο 90.

Ο Κοριός

Από το mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: